"ΑΓΙΟΣ"ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΡΩΜΑΙΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΗΤΑΝ ΣΦΑΓΕΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ!ΑΥΤΟΝ ΤΙΜΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ "ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΙ"!!

alt
ΤΟΝ  ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΔΩ  ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ   ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ...
Δεν χρειάζεται και πολλές συστάσεις ο πολιούχος της Θεσσαλονίκης. Η αγιογραφία του τα λέει όλα. Εμφανίζεται να σκοτώνει ΕΛΛΗΝΑ. Άξιος ο «μισθός» του από την Εκκλησία και το φωτοστέφανο που του φορά, πόσο μάλλον όταν αυτός που σκοτώνει, «ομοιάζει» και με Ελληνα. 
Αν και δεν χρειάζεται βέβαια μια αγιογραφία, για να καταλάβει κάποιος, πως ο Ρωμαίος Δημήτριος, σαν στρατιωτικός, είναι σχεδόν βέβαιο ότι είχε βάψει τα χέρια του και το σπαθί του με αίμα. Αξίζει φυσικά να επισημανθεί,

ότι ο "Άγιος" Δημήτριος αναφέρεται με το συνοδευτικό «Μυροβλύτης», επειδή ο τάφος του ευωδιάζει. Το ότι το «άγιο μύρο» δεν εκλύεται από τον τάφο του "Αγίου" Δημητρίου, αλλά ρέει τεχνηέντως μέσω αγωγού στο μνήμα του, είναι φυσικά μια μικρή και ασήμαντη λεπτομέρεια ...;  Παρ' όλα αυτά, φαίνεται ότι για τοΠαρ' όλα αυτά, φαίνεται ότι για το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
, ο "Άγιος" Δημήτριος θεωρήθηκε καταλληλότερος   ως έμβλημα, ακόμα κι από τον Αριστοτέλη, του οποίου το όνομα φέρει. Ελλάς το μεγαλείο σου ...;Ο Δημητρακης έγινε "άγιος" από τους ιουδαιοχριστιανους γιατί κατά την χριστιανική  μυθολογία βοήθησε τον χριστιανό Νέστορα να νικήσει σε αγώνα..πάλης  τον Έλληνα Λυαιο!!Ο ανθελληνισμός  των εβραιοχριστιανων στο μεγαλείο του!!

alt
ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΤΙ ΤΑ ΠΕΡΟΣΣΟΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΥΘΟΠΛΑΣΙΕΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΑΠΟΛΟΓΗΤΩΝ !! 

Υ.Γ
Ο Δημητρακης αν υπηρξε διοτι η εκκλησια δεν γνωριζει την ακριβη ημερομηνια γεννησης του ηταν ενας ανθελληνας Ρωμαιος στρατιωτης!!Περαν αυτου εδω εχουμε ενα αλλο θεμα!!Οι Εβραιοχριστιανοι διαλαλουν οτι οι Ελληνες εγιναν χριστιανοι με την ελευση του Εβραιου Σαουλ στην Ελλαδα!!Αν δεν κανω λαθος ο Δημητρακης συμφωνα με το παραμυθι και το Χριστιανικο ιστολογιο πεθανε το 306 μετα που σημαινει οτι εως και τοτε οι Ελληνες δεν ηταν χριστιανοι!!


ΠΗΓΗ:   https://apolloniosblog.blogspot.com/2018/10/blog-post_26.html
ΠΗΓΗ:https://mirmi-dones.blogspot.com/2022/10/blog-post_26.html
Νεότερη Παλαιότερη