Αστοχία υλικού... 

Συμβαίνει συχνά να ακούμε αυτήν την έκφραση όσον αφορά επιμέρους τμήματα η εξαρτήματα ενός μηχανισμού που παρουσιάζουν βλάβες με σοβαρό αντίκτυπο στο σύνολο. Αστοχία υλικού είναι η αιτιολόγηση. Αυτή η αστοχία δυνατόν να εστιάζεται στην μίζα εκκίνησης ενός αυτοκίνητου στην ανάφλεξη ενός πυραύλου η στην υπερθέρμανση της κάννης ενός όπλου μετά από συνεχή χρήση. Άπειρες λοιπόν οι περιπτώσεις που εμφανίζεται.

Ας μεταφερθούμε όμως στην πολιτική.

Υπάρχει περίπτωση να μιλάμε για αστοχία υλικού;;;.

Υπάρχει περίπτωση οι πολιτικοί μας να μην διακρίνονται για τις ιδιότητες τις οποίες οφείλουν να έχουν;;;

Εδώ είναι ένα ερώτημα κρίσεως και η απάντηση δίνει το στίγμα της αλήθειας.

Ευθέως λοιπόν απαντάμε ΝΑΙ υπάρχει αστοχία υλικού στους πολιτικούς μας. Από το 1831 και εντεύθεν οι κυβερνώντες και τα κόμματα που εμφανίστηκαν ουδεμίαν σχέση είχαν με τις έννοιες ΕΛΛΑΣ και ΕΛΛΗΝ.

Εβραϊκής καταγωγής με ελληνικά ονόματα πρωθυπουργοί υπουργοί και ανώτατα στελέχη κυβέρνησαν για αλλότρια συμφέροντα τον τόπο μας. Εξαγορασμένες συνειδήσεις για σχεδόν 200 χρόνια συνεχίζουν να οδηγούν την πατρίδα σε κακοτράχαλους ατραπούς με μόνιμα θύματα τους πολίτες. Οι βαρύγδουπες και φανταχτερές ονομασίες των κομμάτων ήταν η πλήρης κάλυψη των αντεθνικών των σκοπών. Η επί δεκαετίες και πλέον οικογενειοκρατία δείχνει τον σκληρό πυρήνα και την ανομία των δεσμών των εμπλεκομένων πολιτικών.

Το ίδιον συμφέρον υπερκερνά την ευτυχία των πολιτών. Θα το ξαναπούμε ΝΑΙ η πάστα αυτών των ανθρώπων δεν ακουμπά τις αγωνίες και τα θέλω του πληθυσμού. Θα το ξαναπούμε ΝΑΙ εδώ έχουμε μια αστοχία υλικού τεράστιου μεγέθους διότι δεν είναι μεμονωμένη περίπτωση ολίγων ατόμων αλλά του συνόλου του πολιτικού κόσμου και όχι μόνον.

Τεράστιο το εθνικό κόστος αυτής της αστοχίας.

Ίσως πεις ότι τώρα δεν γίνεται τίποτα είναι πολύ αργά για διορθώσεις.

Κι όμως τώρα είναι η ευκαιρία ο δίκαιος καιρός .Φύγε από τα στερεότυπα και δες τριγύρω σου.

Υπάρχει η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ δίπλα σου. Υπάρχει ο τεράστιος πολιτικός φορέας της Ένωσης των Ελλήνων. Υπάρχει πλέον ο εθνικός μηχανισμός χωρίς αστοχία υλικού που θα μας βγάλει επιτέλους από τον φαύλο κύκλο των αποτυχημένων πολιτικών επαναλήψεων των ξενόφερτων κομμάτων.

Αστοχία υλικού οριστικό τέλος.

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ η φωτεινή εκκίνηση για μια αληθινή ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.

Χρήστος Κράγιας





ΠΗΓΗ:https://esykpddm.blogspot.com/2022/11/blog-post_93.html?fbclid=IwAR3Bt2Odf_L5mas3v28v5rmzZEM6MD43lETPbiFknQGO2qDz8XN46tWKjzM
Νεότερη Παλαιότερη