ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΚΑΤΣΑΜΠΑΣ ΒΑΙΟΣ


ΣΤΙΣ 16-11-2021 ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΑ" ΤΟΥ "ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΑΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ ΤΗΝ ΝΑΚΟΥ ΛΑΜΠΡΙΝΗ. Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΙΛΗΣΕ ΔΙΑ ΤΟ ΤΑΙΠΕΔ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΑ:


"...Είχαμε μείνει στη σελίδα 17 του ΦΕΚ όπου εκεί βλέπουμε, ξεκινώντας από το νούμερο 193, βλέπουμε στο νομό Τρικάλων και στην Καλαμπάκα ακίνητο 336.195 τετραγωνικών μέτρων. Είναι τεράστια η έκταση όπως αντιλαμβανόμαστε όλοι Βέβαια εμείς δεν γνωρίζουμε σε ποια περιοχή ακριβώς της Καλαμπάκας είναι αυτό το ακίνητο ,αυτοί όμως οι οποίοι είναι στην περιοχή της Καλαμπάκας και στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων θα έλεγα προφανώς και γνωρίζουν και όσοι δεν γνωρίζουν έχουν την δυνατότητα να δουν πού ακριβώς βρίσκεται αυτό το ακίνητο γιατί είναι μεγάλης έκτασης . ..."

"...Μετά βλέπουμε πιο κάτω μπαίνουμε κατευθείαν στο νομό Φθιώτιδας όπου εδώ βλέπουμε στη Στυλίδα και στις Γρανιτσάδες, στην περιοχή Γρανιτσάδες  μία σωρεία από ακίνητα τα οποία μεταβιβάζονται στο Τ.Α.Ι.Π.Ε.Δ. και εξακολουθούν και πηγαίνουν μέχρι και την επόμενη σελίδα , στη σελίδα 18 και φτάνουν μέχρι το νούμερο 218 Γρανιτσάδες και βλέπουμε ότι είναι και στην περιοχή Τσικρίκα ή Άγιος Κήρυκος . Δεν είναι μεγάλα τα κομμάτια τα μεγάλα κομμάτια είναι τα δύο τελευταία , 217 και το 218 όπου είναι στην περιοχή είπαμε Τσικρίκα ή Άγιος Κήρυκος το ένα τεμάχιο είναι 13.391 τετραγωνικά μέτρα και το άλλο είναι 11.654 τετραγωνικά μέτρα . Από ότι βλέπουμε στην περιοχή μας τουλάχιστον όσον αφορά το 2013 δεν είναι λίγα τα μέρη και οι περιοχές όπου έχουν δεχθεί την επίθεση του Τ.Α.Ι.Π.Ε.Δ ..."

"...ένα μεγάλο ερώτημα είναι για ποιο λόγο οι δήμοι και τα δημοτικά συμβούλια δεν έχουν ενημερώσει τους δημότες για το τι πραγματικά συμβαίνει .Για μία ακόμη φορά επαναλαμβάνουμε και δεν μπορεί να γίνεται διαφορετικά γιατί ακριβώς εμείς οι ίδιοι είμαστε αδιάφοροι προς όλα αυτά τα οποία συμβαίνουν για εμάς αλλά χωρίς εμάς . Είναι λυπηρό είναι όμως πραγματικό είναι γεγονός , από την αδιαφορία μας προκαλούνται όλα αυτά που θα χάσουμε τη χώρα μας λόγω της αδιαφορίας μας . ..."

"...Προχωρώντας παρακάτω  βλέπουμε ότι είναι και  στη Φλώρινα , στο Αμύνταιο της Σιθωνίας, στη Χαλκιδική εκτάσεις μεγάλες 96.000 τετραγωνικά βλέπουμε στο 221 στο Λιβάρι Βουρβουρούς, πιο κάτω βλέπουμε  στο Νέο Μαρμαρά  στην Τορώνη Χαλκιδικής και εδώ τελειώνουν τα ακίνητα αυτά τα οποία είναι συγκεκριμένα και κατεβαίνοντας πιο κάτω στη σελίδα 19 αρχίζουμε και βλέπουμε τις μεταβιβάσεις οι οποίες  αφορούν πλέον τα Ξενία. Επαναλαμβάνω για μία ακόμη φορά αυτά αφορούν το 2013. Θα τα δούμε και αυτά γιατί όλα τα Ξενία της χώρας έχουν μεταβιβαστεί στο Τ.Α.Ι.Π.Ε.Δ. ..."

"...Τα Ξενία όλα ανήκαν  στον ΕΟΤ Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού θα τα δούμε και εδώ μέσα στα ΦΕΚ όπου φαίνεται καθαρά ότι όλα αυτά ανήκαν στον ΕΟΤ όπου είναι ξεκάθαρο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού ,άμα ήτανε κάποιου άλλου, παράδειγμα του Σαμαρά  Τουριστικός Οργανισμός ,δεν είναι του Σαμαρά όμως , είναι του Ελληνικού έθνους . Επειδή έχουμε περάσει σε καθεστώς εταιρείας και δεν είμαστε αυτοκέφαλοι ως κράτος δεν έχουμε αυτοδιάθεση ως κράτος, έχουνε δημιουργήσει διαφόρων ειδών εταιρείες με δικά τους ΑΦΜ και έχουν μεταφέρει περιουσιακά στοιχεία του δημοσίου σε αυτές τις ιδιωτικές εταιρείες . ..." 

"... Ακόμη και έτσι όμως με τόσες αποτρόπαιες αλλαγές που έχουν κάνει κατά αυτόν τον τρόπο δεν παύει να είναι δημόσια περιουσιακά στοιχεία τα οποία ανήκουν σε όλους μας . Διότι για όλα αυτά εμείς έχουμε πληρώσει . Όλα αυτά έχουν δημιουργηθεί από δικούς μας φόρους αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε ποτέ. ..." 

"...Αυτό το οποίο έχουμε δεχθεί και το έχουμε αποδεχθεί σαν λαός εγώ θα το ονόμαζα σαν δόγμα του σοκ . Δηλαδή μας φορτώνουν καθημερινά με πάρα πολλά προβλήματα και γνωρίζουμε όλοι μας πως όσο σε φορτώνουν με προβλήματα τόσο μειώνονται οι αντιδράσεις σου ,τόσο μειώνονται οι αντιστάσεις σου. Δεν προλαβαίνεις να ασχοληθείς με οτιδήποτε άλλο πέρα από την καθημερινή διαβίωση την προσωπική σου και της οικογένειας σου .Είναι προβλήματα τα οποία μέρα με τη μέρα διογκώνονται αποπροσανατολίζουν την ύπαρξή μας και στην ουσία μας καθιστούν άβουλα όντα στην κυριολεξία. Βλέπουμε τα πάντα να συμβαίνουν γύρω μας και εμείς δεν αντιδράμε καθόλου. ..."

"...Παράλληλα έχουμε και τις κυβερνήσεις αυτές της χώρας επί σειρά ετών τώρα ,οι οποίες το μόνο που κάνουν είναι να σπέρνουν φόβο στους πολίτες και έρχονται και μας λένε ότι ξέρετε δεν υπάρχει εναλλακτική λύση στα οικονομικά προβλήματα και πως οτιδήποτε εφαρμοστεί εκτός από τα προγράμματα αυτά τα οποία τα έχουμε αποδεχθεί και τα έχουμε υπογράψει οτιδήποτε άλλο προσπαθήσουμε να εφαρμόσουμε θα μας οδηγήσει στην καταστροφή λες και δεν είναι αυτοί οι ίδιοι οι κυβερνώντες επί σειρά ετών που μας σύρανε σε  αυτού του είδους την καταστροφή λες και είναι κάποιοι άλλοι .Προφανώς και αποποιούνται τις ευθύνες αλλά όλοι εμείς γνωρίζουμε το τι ακριβώς έχουνε πράξει .Με την τακτική αυτή μας έχουν ζωοποιήσει εντελώς και μας έχουν καταστήσει , μας έχουν μετατρέψει σε αριθμούς , για αυτούς είμαστε μόνο αριθμοί δεν είμαστε κάτι άλλο δεν έχουμε υπόσταση για αυτούς δεν ανήκουμε καν στους ανθρώπους .Ο τρόπος αντιμετώπισης που έχουμε από τις όποιες κυβερνήσεις μας είναι τραγικός . ..."

"...Αυτός είναι και ο λόγος που φτάσανε να πουλάνε τώρα μέσω  Τ.Α.Ι.Π.Ε.Δ. και μέσω ΕΣΥΠ την δημόσια περιουσία του έθνους και εμείς δεν αντιδράμε καθόλου σε όλα αυτά . Δεν αντιλαμβανόμαστε τι είναι το Τ.Α.Ι.Π.Ε.Δ. και η ΕΣΥΠ .Αυτή τη στιγμή είναι ένα τεστ, γιατί βλέποντας ότι δεν αντιδράμε καθόλου,δοκιμάζουν τις αντοχές μας , τις ικανότητες μας,τις αντιδράσεις μας και βλέπουν ότι οι αντιδράσεις μας είναι μηδενικές. Άρα το επόμενο βήμα είναι να μας υφαρπάξουν τις ατομικές τις ιδιωτικές περιουσίες .Δεν βλέπω εγώ κάτι άλλο, είθε να μην γίνω μάντης κακών αλλά εκεί με οδηγεί η λογική δεν μπορεί να με οδηγήσει κάπου αλλού και όποιος δεν το βλέπει αυτό εκτιμώ ότι εθελοτυφλεί..."

"...Εφαρμόζουνε ακραίες πολιτικές καταστάσεις οι οποίες έχουν δημιουργήσει σοκ στην πλειονότητα των Ελλήνων πολιτών.'Οταν αντιμετωπίζεις τόσα προβλήματα καθημερινά δεν μπορείς να ελευθερώσεις τη νόηση σου είναι αποτρεπτικός παράγοντας στο να ελευθερώσεις την νόηση σου  δεν μπορείς να ανασυγκροτήσεις την νόηση σου σε καμιά περίπτωση. Οπότε αυτοί εκμεταλλεύονται όλο αυτό το γεγονός και πράττουν ακριβώς ότι πράττουν . Δεν αρκεί μόνο αυτό εφαρμόζουν και πάρα πολλές απειλές  ,μας απειλούν με πολέμους ότι κινδυνεύουμε από τους γείτονες πρέπει να εξοπλιζόμαστε συνεχώς.'Άλλα χρέη δυσβάσταχτα τα οποία το πώς θα αντιμετωπιστούν κανείς δεν γνωρίζει .Έρχονται και μας λένε ότι θα καταργήσουν το χρήμα το μετρητό και θα το αντικαταστήσουμε με πλαστικό χρήμα .Πράγμα που σημαίνει ότι την ζωή που γνωρίζαμε μέχρι τώρα θα πρέπει να την ξεχάσουμε , να την διαγράψουμε εντελώς. ..."

"...πάμε για μία άλλου είδους ζωή αν μπορούμε να την ονομάσουμε ζωή , στην οποία τα πράγματα θα γίνουν ακόμη πολύ πιο δύσκολα. Έχουμε τους παρανόμους εισελθόντες στη χώρα οι οποίοι είναι σε τρομακτικά νούμερα πλέον όπου είναι ηλίου φαεινότερον ότι προσπαθούν να αντικαταστήσουν τους γηγενείς με αλλοδαπούς .Είναι πιο φθηνά εργατικά χέρια οι αλλοδαποί όπως και να το κάνουμε αλλά η σε καμία περίπτωση δεν είναι συνδεδεμένοι με το χώρο τον γεωγραφικό αυτό που ονομάζουμε Ελλάς, δεν είναι αυτόχθονες σε καμία περίπτωση ,οπότε δεν θα έχουν και δικαιώματα στα καταπιστεύματα  τα οποία έχει η πατρίδα μας από την συμφωνία του Bretton Woods του 1944 . ..."

"...Oλα αυτά παίζουν σημαντικό ρόλο στο τι μέλλει γενέσθαι για την πορεία αυτής της χώρας και θα πρέπει όλοι εμείς να αρχίσουμε να  συσπειρωνόμαστε, να ενωνόμαστε να δείξουμε ότι είμαστε  Έλληνες βρε αδελφέ δεν είμαστε κάτι άλλο, δεν έχουμε μόνο το όνομα, πρέπει να τιμήσουμε τους προγόνους μας, γιατί για να είμαστε εδώ τώρα εμείς αυτή τη στιγμή και να συζητάμε, αρκετοί από τους προγόνους μας, πάρα πολλοί δώσανε την ίδια τους τη ζωή, αδιαφόρησαν για την ίδια τους τη ζωή και εμείς είμαστε γεμάτοι φόβο και δεν πρόκειται να κάνουμε το παραμικρό βήμα εάν δεν μας δώσουν κάποια εντολή .Είναι τραγικό! ..."

"...Τι να συζητήσουμε; Για το ξεπούλημα της ενέργειας που γίνεται μέσω της ΔΕΗ , για τους λιγνίτες , για τα νερά;  Το ρεύμα και το νερό είναι δημόσια αγαθά είναι δυνατόν να τα ξεπουλάς ; Ξεπουλάς το ρεύμα το νερό ; Αυτό είναι γενοκτονία!..."

"...Προχωρώντας τώρα σε αυτό το ΦΕΚ και στη σελίδα 19 βλέπουμε ότι στο 18 κεφάλαιο μεταβιβάζεται και περιέρχεται χωρίς αντάλλαγμα στο Τ.Α.Ι.Π.Ε.Δ Α.Ε το Ξενία Βυτίνας, σας τα έχω δώσει κιτρινισμένα για να ξεχωρίζουμε ,εκτάσεως 37.534 τετραγωνικά μέτρα με όλα τα συστατικά παραρτήματα και παρακολουθήματα συμπεριλαμβανομένου του κτιρίου του Ξενία Βυτίνας . Στο 19, εδώ βλέπουμε για το Ξενία Δελφών  το οποίο είναι εκτάσεως 47.718 ,στο νούμερο 20 βλέπουμε το Ξενία Αράχοβας το οποίο είναι 10.799 τετραγωνικά μέτρα ,πιο κάτω στο 21 βλέπουμε το ξενοδοχειακό συγκρότημα ΛΗΤΩ εκτάσεως 3.634 τετραγωνικών μέτρων με όλα τα συστατικά παραρτήματα και παρακολουθήματα αυτού. Όλα αυτά ανήκουν στον ΕΟΤ. Δημόσια περιουσία γιατί το είπαμε και πριν ανήκει στους Έλληνες δεν ανήκει κάπου αλλού. Στο 22 βλέπουμε ότι μεταβιβάζεται το κτήμα  Νέας Ηρακλείτσας εκτάσεως 105.140 τετραγωνικών μετρων. Είναι πάρα πολλά,θα πάμε στην επόμενη σελίδα στην οποία λέει ότι μεταβιβάζεται κατά πλήρη κυριότητα νομή και κατοχή ακινήτου εκτάσεως 68.450 τετραγωνικών μέτρων με όλα τα συστατικά παραρτήματα και παρακολουθήματα αυτού στη θέση Τραπεζάκι της περιοχής Μουσάτα του δήμου Κεφαλλονιάς στην περιφέρεια Ιονίου. Πιο κάτω στο νούμερο 26 έχει το κτήμα Ζαχάρως εκτάσεως 123.678 τετραγωνικά μέτρα και αυτό όπως και όλα τα άλλα ανήκουν στον ΕΟΤ. Πιο κάτω το 27 έχει το Ξενία Καρτερού Ηρακλείου. Στο 28 μεταβιβάζεται έκταση 153.611 τετραγωνικών μέτρων η οποία αφορά Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας στη θέση Καλά Νερά Κάτω Γατζέα του δήμου Νοτίου Πηλίου .Εδώ στη συγκεκριμένη λέει ότι δεν μεταβιβάζεται το κομμάτι που είναι μεταξύ οριογραμμής αιγιαλού και της οριογραμμής της παραλίας .Προφανώς αυτό το κομμάτι είναι λίγο πιο πίσω,προσωπικά δεν γνωρίζω που είναι αλλά κάποια στιγμή θα πάω να δω πού ακριβώς είναι για να έχω προσωπική άποψη ο ίδιος διότι το τεμάχιο αυτό είναι τεράστιο σε έκταση και θα ήθελα  να το δω και από κοντά να κάνω και κάποιες ερωτήσεις να δω πραγματικά αν οι ντόπιοι κάτοικοι γνωρίζουν το τι ακριβώς συμβαίνει ή θα βρεθούν προ εκπλήξεως κάποια στιγμή. Στο νούμερο 29 βλέπουμε κατά πλήρη κυριότητα νομή και κατοχή του ακινήτου κτήμα Ρίου Πατρών εκτάσεως 16.737 τετραγωνικών μέτρων. Στο νούμερο 30 ακτή και κάμπινγκ Ποσειδίου Καλάνδρας και αυτό ανήκει στον ΕΟΤ είναι σε περιοχή της Χαλκιδικής. Στο νούμερο 31 ακτή και κάμπινγκ Κρυοπηγής  Κασσάνδρας 117.000 τετραγωνικά μέτρα και αυτό είναι στην περιοχή της Χαλκιδικής. Στο νούμερο 32 το κτήμα Καλλιθέας Ρόδου εκτάσεως 321.390 τετραγωνικών μέτρων. Μιλάμε τώρα για τρομακτικές εκτάσεις εδώ πέρα το οποίο είναι στη Ρόδο. Ακτή Καλού Χωριού Αγίου Νικολάου 46.942 τετραγωνικά μέτρα. ..."

"...Οι παραθαλάσσιες περιοχές είναι αυτές όπου θα αξιοποιηθούν από τους ιδιώτες που θα πάρουν τα κομμάτια αυτά, λόγω του ότι η χώρα μας είναι από τους πρώτους τουριστικούς προορισμούς σε όλη την υφήλιο. Όπως αντιλαμβάνεστε αυτοι που θα πάρουν αυτά τα κομμάτια δεν θα είμαστε εσύ και εγώ, θα είναι κάποιοι οποίοι θα έχουν πάρα πολλά χρήματα και θα τα επενδύσουν με σκοπό αποκλειστικά και μόνο το κέρδος. Το δικό τους κέρδος. ..."

"...Και δεν θα πρέπει να ξεχάσουμε, γιατί το είπαμε και στις αρχικές εκπομπές, ότι  όλοι αυτοί χρηματοδοτούνται με δικά μας χρήματα διότι εγγυήσεις δίνει η τράπεζα της Ελλάδος. Η τράπεζα της Ελλάδος εκδίδει ομόλογα τα οποία έχουνε να κάνουνε με το Τ.Α.Ι.Π.Ε.Δ. και την ΕΣΥΠ με χρήματα δικά μας. Μια τράπεζα της Ελλάδος η οποία είναι ένα άλλο ιδιωτικό μαγαζί. Μπορεί να φαίνεται το όνομα Τράπεζα της Ελλάδος αλλά δεν έχει καμία σχέση με την χώρα μας ,ανήκει στον μεγαλομέτοχο ο οποίος ονομάζεται Ρόθτσιλντ . Ποιος το λέει αυτό; Το καταστατικό της Τράπεζας της Ελλάδος δεν το λέω εγώ και όποιος έχει αντίρρηση ας κοιτάξει το καταστατικό της Τράπεζας της Ελλάδος και θα δει ποιος είναι ο μεγαλομέτοχος.Το αντίστοιχο υφίσταται και για την Εθνική τράπεζα τράπεζα. Ούτε και αυτό το λέω εγώ ,το καταστατικό της Εθνικής Τράπεζας το λέει .Οπότε Ας τα δούνε όλα αυτά όσοι έχουν αντιρρήσεις και μπορούμε μετά να μιλήσουμε σε μία διαφορετική βάση .Μιλάω πάντα για αυτούς τους οποίους έχουν αντιρρήσεις και ότι όλα αυτά τα οποία εμείς λέμε και εκφράζουμε δεν είναι έτσι...."

"...όπως δείχνουν τα πράγματα και η εξέλιξη των γεγονότων σε λίγα χρόνια δεν θα έχει μείνει απολύτως τίποτα και εμείς ,όσοι από μας επιβιώσουμε θα βρισκόμαστε σε άλλα μέρη σε άλλες πολιτείες σε άλλα κράτη ενδεχομένως και σε άλλες ηπείρους. Διότι ο εξανδραποδισμός του Έλληνα από τη χώρα του είναι προ των πυλών. Όσο δεν το αντιλαμβανόμαστε τόσο πιο γρήγορα θα πρέπει να ετοιμάζουμε τις βαλίτσες μας για να σηκωθούμε να φύγουμε από αυτή τη χώρα. Γιατί μας το λένε ξεκάθαρα και  δεν γίνεται αυτό ξεκάθαρα! Δεν σας θέλουμε σε αυτή τη χώρα θα κάνουμε τα πάντα για να φύγετε από αυτή τη χώρα. Εμείς απλά καθόμαστε και τους κοιτάμε και ανεχόμαστε όλη αυτή την κατάσταση και δεν φέρουμε την παραμικρή αντίσταση...."

"...Η ένωση μας είναι μονόδρομος δεν υφίσταται άλλους δρόμους οπουδήποτε κι αν γυρίσεις το βλέμμα σου και να κοιτάξεις δεν υπάρχει άλλος δρόμους. Ούτως ή άλλως έχουμε γευτεί όλους τους πολιτικούς όλες τις κυβερνήσεις και έχουμε αντιληφθεί πια οτι όλοι αυτοί είναι μία γροθιά. Μπορεί να έχουνε διαφορετικές ονομασίες,διαφορετικά κόμματα λειτουργούν όμως σαν μία γροθιά εναντίον μας .Άρα ο μόνος τρόπος να τους αντιμετωπίσουμε είναι να γίνουμε και εμείς μία γροθιά δεν έχουμε εναλλακτική λύση...." 


ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΔΩ


ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ SOCIAL MEDIA ΜΟΥ:
BLOGGER: triasamesy.blogspot.com 
FACEBOOK ΣΕΛΙΔΑ: www.facebook.com/esytriasam/ 
TWITTER: twitter.com/esytriasam 












ΠΗΓΗ:
https://triasamesy.blogspot.com/2021/11/17-11-2021-taiped-tameio-aksiopoihshs-idiotikis-periousias-tou-dimosiou-meros-10.html?fbclid=IwAR2opbw1H6KKFEQIlpKTWKRwR39dHh8MxayAZNFNtlCbPoyW7YN8-MKE22M
Νεότερη Παλαιότερη