'Ολες οι χώρες της ΕΕ έχουν πλέον κόκκινα διαβατήρια, ακόμα και αυτές που πρόκειται να ενταχθούν σε αυτήν πρέπει να αλλάζουν τα διαβατήρια τους σε χρώμα κόκκινο.

'Οσα θεωρούνται ανεξάρτητα Κράτη έχουν μπλέ διαβατήρια και γενικά οι διπλωμάτες πράσινο. Μαύρο έχουν μέχρι τώρα ελάχιστες χώρες στην Αφρική καθώς και η Νέα Ζηλανδία.  Βέβαια, εάν κάποιος υποθέσει ότι αριθμός ΑΕ στην ταυτότητα μπορεί να σημαίνει νούμερο προσωπικού σε Ανώνυμο Εταιρεία είναι συνωμοσιολόγος…. Άλλοι θεωρούν ότι δεν υπάρχουν ανεξάρτητα Κράτη στην Ευρώπη, αλλά εταιρείες. Αυτό βέβαια είναι στην κρίση κάθε τίμιου αναγνώστη.

Πάντως η συντριπτική πλειοψηφία (μάλλον όλοι) των ΜΜΕ θεωρεί ότι στην ΕΕ τα διαβατήρια με κόκκινο εξώφυλλο επιλέγονται από χώρες με παλαιότερο ή τρέχον κομμουνιστικό σύστημα.

Σύμφωνα λοιπόν με αυτά που λένε όλα τα ΜΜΕ, ότι το κόκκινο είναι το χρώμα που επιλέγεται από χώρες με τρέχον ή παλαιότερο κομμουνιστικό σύστημα… εξάγεται ένα ερώτημα… μήπως και η Ε.Ε. ήταν ή είναι κομμουνιστική;; Τα συμπεράσματα δικά σας …



ΠΗΓΗ: https://alfeiospotamos.gr/2023/08/31/%ce%b3%ce%b9%ce%b1%cf%84%ce%af-%cf%8c%ce%bb%ce%b5%cf%82-%ce%bf%ce%b9-%cf%87%cf%8e%cf%81%ce%b5%cf%82-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%b5%ce%b5-%ce%ad%cf%87%ce%bf%cf%85%ce%bd-%ce%ba%cf%8c%ce%ba%ce%ba%ce%b9%ce%bd/

Νεότερη Παλαιότερη