Εικονογράφηση: amexc.ru

ΑΛΦΕΙΟΣ : Υπ’ όψιν ότι ο … “σατανάς” δεν υπήρχε πριν από… την παλαιά διαθήκη. Εκεί αναφέρεται για πρώτη φορά και μάλιστα ο Γιαχβέ συζητά μαζί του και στοιχηματίζουν για το αν θα συνεχίσει να τιμά ο Ιώβ τον Γιαχβέ μετά τους πειρασμούς που του βάζει ο σατανάς !! Ε, βιβλικές ιστορίες είναι αυτές !! Κερασάκι στην τούρτα των αβρααμοθρησκειών, ετούτη, για να ολοκληρωθεί το έργο …

………….

Το σατανιστικό συνέδριο SatanCon στη Βοστώνη έχει προγραμματιστεί για τις 28-30 Απριλίου. Όπως δήλωσαν οι διοργανωτές του νωρίτερα, υπόσχεται να γίνει «το μεγαλύτερο στην ιστορία».

Η συγκέντρωση θα γίνει υπό την αιγίδα της εκκλησίας Temple of Satan. Εκατοντάδες συμμετέχοντες από τις Ηνωμένες Πολιτείες αναμένεται να παραστούν.

Όπως έγραψε το amexc.ru , γιορτάζοντας τη δέκατη επέτειό του, το The Satanic Temple αφιερώνει το φετινό Satanic στη δήμαρχο Michelle Wu για τις «επανειλημμένες αντισυνταγματικές προσπάθειές της να κρατήσει το TST μακριά από δημόσιους χώρους»

 

«Η αφιέρωση του Wu είναι μια προσπάθεια να τονιστεί αυτό που ο συνιδρυτής του The Satanic Temple, Lucien Greaves, αποκάλεσε «απόλυτη διαφθορά από την πλευρά του Δημοτικού Συμβουλίου της Βοστώνης» παραβίαση των θρησκευτικών ελευθεριών των σατανιστών. Η TST μηνύει επίσης την πόλη της Βοστώνης επειδή απέρριψε το αίτημα κλήσης τους». — σημειώνεται στο μήνυμα.

Η οργάνωση δυσκολεύτηκε επίσης στο παρελθόν να πάρει άδεια να φέρει τη σημαία της στο Δημαρχείο της Βοστώνης, παρά την περυσινή απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου ότι η πόλη της Βοστώνης παραβίασε τα δικαιώματα της Πρώτης Τροποποίησης της σατανιστικής ομάδας σύμφωνα με το Σύνταγμα των ΗΠΑ.

Πηγή: https://alfeiospotamos.gr/2023/04/23/%CE%B7%CF%80%CE%B1-%CE%BF%CE%B9-%CF%83%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AD%CF%82-%CE%B5%CF%84%CE%BF%CE%B9%CE%BC%CE%AC%CE%B6%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7/?fbclid=IwAR1wAJnOe2vMPMBzXV7jAYunXjs8f0jK2dlBagJ4wnIEQhG3tit6DUOuEW8

Νεότερη Παλαιότερη