Προφανώς ο μαθητής δεν θα έμπαινε ούτε πέρσι στην Αρχιτεκτονική Σχολή» δήλωσε κυνικά η Ν. Κεραμέως για τον μαθητή που αν και αριστούχος με 20.988 μόρια και 1.838 πάνω από την περσινή βάση μένει εκτός της σχολής αρεσκείας τους. 

Την Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής υπερασπίστηκε και από τη Βουλή σήμερα η Υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, παρά τις σφοδρότατες αντιδράσεις που έχουν προκληθεί από μαθητές και γονείς για τις στρεβλώσεις που έχουν δημιουργηθεί


Μιλώντας με περίσσιο κυνισμό η Νίκη Κεραμέως απάντησε στην κριτική της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αναφερόμενη μάλιστα και στην επιστολή που της απέστειλε μαθητής ο οποίος αν και κατάφερε να συγκεντρώσει 20.988 μόρια στις φετινές Πανελλήνιες, φαίνεται ότι δεν θα μπει στην σχολή της προτίμησής του.


«Τα πανεπιστημιακά ιδρύματα επέλεξαν τον αριθμό εισακτέων και όχι το υπουργείο Παιδείας», δήλωσε χαρακτηριστικά η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, στην παρέμβασή της κατά τη συζήτηση στην αρμόδια επιτροπή του νομοσχεδίου για το νέο σχολείο, απαντώντας στην κριτική βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, για το νέο σύστημα εισαγωγής στα πανεπιστήμια. 

Πηγή: www.rosa.gr

ΠΗΓΗ:https://www.rosa.gr/politiki/i-kiniki-apantisi-kerameos-stin-epistoli-tou-mathiti-pou-sigkentrose-20-988-moria/?fbclid=IwAR1IsNy84R3CV_QEbqmtQ8lNtU8DYnDSzgVLNXsh-J6KrrGpPfDZxN3wnio

Νεότερη Παλαιότερη