ΑΥΤΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΟΤΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ !!! ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ !!! ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΛΕΝΕ: Οι ασθενείς με μυοκαρδίτιδα είναι συνήθως νέοι, ιδιαίτερα άνδρες, με μέση ηλικία τα 42 χρόνια. ”

https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/ygeia/350483/papaevaggelou-gia-emvoliasmo-paidion-peristatika-myokarditidas-perikarditidas-aforoyn-se-agoria-ilikias-16-19-eton-vinteo

[ Ειδικότερα, η κυρία Παπαευαγγέλου εξήγησε ότι τα δεδομένα ασφαλείας αφορούν την ηλικιακή ομάδα 12 -15 ετών και σημείωσε ότι τα περιστατικά μυοκαρδίτιδας και περικαρδίτιδας αφορούν κυρίως σε αγόρια 16-19 ετών μετά την δεύτερη δόση, ωστόσο με ήπια συμπτώματα( ;;; !!! ) … ]

…………………………

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΥΟΚΑΡΔΙΤΙΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΚΑΡΔΙΤΙΔΕΣ …

ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΛΕΝΕ …

[ Η μυοκαρδίτιδα είναι φλεγμονώδης νόσος του καρδιακού μυός με μεγάλο εύρος κλινικής εικόνας, από ασυμπτωματική έως ολέθρια. Η μυοκαρδίτιδα ενίοτε δύναται να εξελιχθεί σε σοβαρή καρδιακή ανεπάρκεια.

Η πραγματική έκταση της νόσου της μυοκαρδίτιδας στον πληθυσμό είναι άγνωστη, επειδή, σε αρκετές περιπτώσεις, η προσβολή του μυοκαρδίου είναι ασυμπτωματικήΟι ασθενείς με μυοκαρδίτιδα είναι συνήθως νέοι, ιδιαίτερα άνδρες, με μέση ηλικία τα 42 χρόνια.

Οι αιφνίδιοι θάνατοι των αθλητών οφείλονται, συνήθως, σε μυοκαρδίτιδα ή μυοκαρδιοπάθειες που δεν έχουν διαγνωσθεί.

Τα αίτια της μυοκαρδίτιδας είναι συνήθως ιογενή (με συχνότερους ιούς τους εντεροϊούς, τον Coxsackie B, τους αδενοϊούς και τους παρβοϊούς).

Τρεις είναι οι κύριοι μηχανισμοί με τους οποίους μπορεί να προκληθεί μυοκαρδιακή βλάβη:

  • Άμεση επίδραση του λοιμογόνου παράγοντα στο μυοκάρδιο,
  • Επίδραση τοξινών στο μυοκάρδιο (π.χ. διφθερίτιδα),
  • Βλάβη του μυοκαρδίου, μέσω ανοσοβιολογικών μηχανισμών σε οξεία ή χρόνια φάση. … ]

…………………………………

ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΛΕΝΕ …

https://iatrica.gr/articles/article/view/3968

Για τη διερεύνηση των αιτίων της περικαρδίτιδας είναι απαραίτητος ο πλήρης έλεγχος του αίματος με γενικές και ειδικές εξετάσεις.

[ Η καρδιά περιβάλλεται ολόκληρη εξωτερικά από το περικάρδιο, ένα λεπτό ινώδη υμένα (μεμβράνη) που μοιάζει με σάκο.

Το περικάρδιο αποτελείται από δύο χιτώνες-πέταλα, έναν προσκολλημένο στην καρδιά και έναν ελεύθερο. Μεταξύ τους σχηματίζεται μία κοιλότητα που ονομάζεται περικαρδιακή κοιλότητα, και φυσιολογικά περιέχει μια μικρή ποσότητα διαυγούς υγρού. Η φλεγμονή του περικαρδίου αναφέρεται ως περικαρδίτιδα και συχνά έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση της παραγωγής του υγρού.

Ανάλογα με το χρόνο της παρουσίασης και της διάρκειας, η περικαρδίτιδα χωρίζεται σε οξεία και χρόνια μορφή. Η οξεία περικαρδίτιδα είναι πιο κοινή από ό τι χρόνια περικαρδίτιδα. Οι ήπιες περιπτώσεις ενδέχεται να βελτιωθούν από μόνες τους. Η θεραπεία για τις πιο σοβαρές περιπτώσεις μπορεί να περιλαμβάνει φάρμακα και, σπανίως, χειρουργική επέμβαση. Η έγκαιρη διάγνωση και θεραπεία μπορεί να βοηθήσει να μειωθεί ο κίνδυνος από μακροχρόνιες επιπλοκές.

Η ποσότητα υγρού που περιέχεται στο περικάρδιο μπορεί να αυξηθεί, προκαλώντας αυτό που ονομάζεται περικαρδιακή συλλογή. Η περικαρδίτιδα μπορεί να είναι ξηρή ή υγρή λόγω συγκέντρωσης υγρού στην περικαρδική κοιλότητα…

Οι αιτίες

Οι αιτίες της περικαρδίτιδας είναι δύσκολο να προσδιοριστούν. Στις περισσότερες περιπτώσεις, είτε δεν μπορεί να προσδιορισθεί η αιτία (και ονομάζεται ιδιοπαθήςείτε πρόκειται για ιογενή λοίμωξη (ιογενή περικαρδίτιδα).

Υπεύθυνοι στην δημιουργία της ιογενούς περικαρδίτιδας μπορεί να είναι ιοί και διάφορα μικρόβια.

Άλλες καταστάσεις όπως νεφρική ανεπάρκεια, κακοήθεις όγκοι, οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου, φυματίωση, υποθυρεοειδισμός, θεραπευτική ακτινοβολία του θώρακα, τραύματα στο θώρακα και νόσοι του συνδετικού ιστού, όπως ο ερυθηματώδης λύκος μπορούν να συνδέονται με περικαρδίτιδα.

Οι ασθενείς με AIDS συχνά αναπτύσσουν λοιμώξεις που παράγουν περικαρδίτιδα. Μερικά από τα φάρμακα που μπορούν να παράγουν περικαρδίτιδα περιλαμβάνουν προκαϊναμίδη, hydralazine, φαινυτοΐνη, και ισονιαζίδη.

Ορισμένες μορφές καρκίνου μπορεί να κάνουν μεταστάσεις στο περικάρδιο και να παράγουν περικαρδίτιδα.

Περικαρδίτιδα παρατηρείται σε ποσοστό μέχρι 15% των ασθενών που έχουν υποστεί οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου (καρδιακή προσβολή)Υπάρχει επίσης μια καθυστερημένη μορφή της περικαρδίτιδας μετά καρδιακή προσβολή, που ονομάζεται σύνδρομο Dressler, που εμφανίζεται εβδομάδες έως μήνες μετά την καρδιακή προσβολή. … ]

……………………..

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΓΕΝΙΚΑ …

https://www.doctoranytime.gr/p/emboliasmos

Τι είναι τα εμβόλια και πώς δρουν

[ Τα εμβόλια στοχεύουν στην ανοσοποίηση του οργανισμού απέναντι σε σοβαρές ασθένειες που οφείλονται σε βακτήρια και ιούςΈνα εμβόλιο μπορεί να περιέχει κατά περίπτωση είτε αδρανοποιημένα είτε ζώντα εξασθενημένα στελέχη ιών και βακτηρίων. Ο σκοπός εισαγωγής αυτών των στελεχών στον ανθρώπινο οργανισμό, είναι η δημιουργία αντισωμάτων προκειμένου να ενισχυθεί η άμυνα. Ουσιαστικά, με τον εμβολιασμό, ο οργανισμός αναγνωρίζει το συγκεκριμένο στέλεχος κάθε φορά, προετοιμάζει τα “όπλα” του, παράγοντας τα κατάλληλα αντισώματα, ώστε εάν εκτεθεί στο συγκεκριμένο στέλεχος στο μέλλον να το αντιμετωπίσει. Έτσι, με τον εμβολιασμό, ο οργανισμός και να μολυνθεί από ένα στέλεχος, δεν θα νοσήσει με σοβαρά συμπτώματα και δεν θα κινδυνεύσει η ανθρώπινη ζωή.

Αναλυτικότερα, ένα εμβόλιο δρα ως εξής: το ανοσοποιητικό σύστημα “εκλαμβάνει” την είσοδο των αδρανοποιημένων ή ζώντων εξασθενημένων βακτηρίων και ιών στον οργανισμό ως αντιγόνα και αρχίζει να παράγει αντισώματα εναντίον τους. Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφερθεί η σχέση “κλειδιού-κλειδαριάς” μεταξύ αντιγόνων και αντισωμάτων, καθώς η παραγωγή των αντισωμάτων είναι εξαιρετικά εξειδικευμένη για κάθε αντιγόνο. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο είναι απαραίτητος ο εμβολιασμός με διαφορετικά εμβόλια, ώστε να δημιουργηθεί μια πληθώρα διαφορετικών αντισωμάτων…

Παρενέργειες εμβολίων

Όλα τα εμβόλια μπορεί να προκαλέσουν παρενέργειες. Συνήθως αυτές οι παρενέργειες είναι ήπιες όπως για παράδειγμα τα δέκατα, η ανησυχία και το οίδημα ή ο πόνος στο σημείο της ένεσης. Κάποια εμβόλια προκαλούν προσωρινό πονοκέφαλο, κόπωση, υπνηλία, ευερεθιστότητα, ευαισθησία ή απώλεια όρεξης. Σπανιότερα, μπορεί να προκληθεί κάποια αλλεργική αντίδραση ή σπασμός. Για κάθε εμβόλιο υπάρχουν αναφερόμενες παρενέργειες ξεχωριστά.

Τα πλεονεκτήματα του εμβολιασμού είναι πολύ περισσότερα από τις πιθανές παρενέργειες για τα παιδιά. Είναι βεβαίως αυτονόητο ότι εάν ένα παιδί έχει αλλεργία σε κάποιο από τα συστατικά του εμβολίου, τότε δεν πρέπει να εμβολιαστεί και πρέπει να συζητηθεί με το γιατρό εναλλακτική λύση.

Επιπλέον, εάν ένα παιδί αναπτύξει επικίνδυνη για τη ζωή του αλλεργική αντίδραση σε ένα συγκεκριμένο εμβόλιο, συνιστάται να μην του χορηγηθούν οι επόμενες δόσεις. Ο γιατρός θα συμβουλέψει αρμοδίως τους γονείς για τα επόμενα βήματα. … ]

……………………….

ΚΙ ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ …

https://www.ethnos.gr/ellada/161648_embolia-mrna-sto-mikroskopio-peristatika-myokarditidas-stin-ellada

Εμβόλια mRNA: Στο μικροσκόπιο περιστατικά μυοκαρδίτιδας στην Ελλάδα

Έρευνα στην Ελλάδα για περιστατικά μυοκαρδίτιδας και περικαρδίτιδας έπειτα από εμβολιασμό με mRNA

[ Εξετάζονται και στην Ελλάδα περιστατικά μυοκαρδίτιδας και περικαρδίτιδαςκυρίως έπειτα από εμβόλια τύπου mRNA κατά τον εμβολιασμό για κορονοϊό. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Open εξετάζονται και στην Ελλάδα περιστατικά μυοκαρδίτιδας και περικαρδίτιδας μετά από εμβολιασμό με mRNA εμβόλια, δηλαδή με Pfizer και με Moderna

Όπως αποκάλυψε στο δελτίο του Οpen η Δέσποινα Βλεπάκη, τα περιστατικά έχουν πάει καλά καθώς ήταν ήπια και αυτοπεριοριζόμενα. Μέχρι στιγμής υπάρχει χρονική συσχέτιση με τον εμβολιασμό γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο είναι στο μικροσκόπιο της Επιτροπής Φαρμακοεπαγρύπνησης του ΕΟΦ. 

Τα πιο πολλά αφορούν σε μεγαλύτερες ηλικίες, σε άτομα άνω των 60 ετών, γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο οι γιατροί προσπαθούν να δουν πολύ προσεκτικά αν ευθύνονται τα υποκείμενα νοσήματα ή το εμβόλιο. … ]

……………………………………………………………

ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ:

ΤΟ CDC (USA) ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΤΟ PCR Testing !! ΣΥΝΙΣΤΑ άλλη μέθοδο ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΤΟΝ SARS-CoV-2 ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΙΠΗ !!!

……………………………………………………………



ΠΗΓΗ:  https://alfeiospotamos.gr/?p=48578&fbclid=IwAR2Y5HM27N-BJej59AvPITHySsWxkO5L7dhr77iOUv7jVLe7BfTs5ZfFBIk

Νεότερη Παλαιότερη