Μία μεγάλη συζήτηση για την Ενεργειακή Πολιτική στο παρόν και το μέλλον, τους ενεργειακούς πόρους και την διαχείριση τους, τις γεωπολιτικές και οικονομικές τους προεκτάσεις και το πώς τοποθετείται ενεργειακά στο σήμερα και το αύριο η Ελλάδα, διοργάνωσε η πιο παλιά -πλέον- εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση, οι «ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ» στο ΚΡΗΤΗ TV, με οικοδεσπότη τον γνωστό δημοσιογράφο, Γιώργο Σαχίνη. Ακούστηκαν πολλά και ιδιαιτέρως σοβαρά. Αυτό που μένει όμως ως κεντρικό συμπέρασμα, είναι ότι τίποτα δεν αλλάζει στην Ελλάδα, όσες δεκαετίες κι αν περάσουν, όσες κυβερνήσεις κι αν περάσουν, όσοι πρωθυπουργοί και υπουργοί αρμόδιοι για τον τομέα της Ενέργειας θητεύσουν…

Σχολιάζει ο Ζαχαρίας Β. Μίχας
(Διευθυντής Μελετών στο Ινστιτούτο Αναλύσεων Ασφάλειας και Άμυνας – ΙΑΑΑ/ISDA)

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΖΑΧΑΡΙΑ ΜΙΧΑ

Θα πρέπει κάποιος να απαντήσει σε όλους αυτούς τους αναλυτές και καθηγητές των ινστιτούτων και αυτό θα πρέπει να το κάνουμε εμείς οι πολίτες που μετέχουμε κρίσης και αρχής ότι ψεύδονται δημόσια για όλα αυτά τα κατάπτυστα δημοσιεύματα και δηλώσεις που κάνουν στα διάφορα κανάλια.
Η χώρα μας κύριε Μίχα είναι ένα προτεκτοράτο ξένων δυνάμεων από συστάσεως του Ελληνικού κράτους έως και σήμερα και οφείλετε ως γνώστης τον πραγμάτων να ενημερώνεται τους Έλληνες πολίτες με όλες τις αλήθειες που πραγματικά συμβαίνουν στην χώρα μας και όχι να τους αποπροσανατολίζεται .
Η κυβερνήσεις και κατ επέκταση όλα τα πολιτικά κόμματα που ανέλαβαν την εξουσία στην πατρίδα μας έχουν παραδώσει την εθνική κυριαρχία αμετάκλητα και άνευ όρων στους δανειστές και έχουν παραιτηθεί από οποιαδήποτε ασυλία επί της εθνικής περιουσίας ακόμα και για ότι στο μέλλων περιουσιακό στοιχείο έρθει στην κατοχή μας ακόμα και ο ορυκτός πλούτος που επικαλείστε είναι κατασχεμένος.
Εσείς και οι ομοϊδεάτες σας φέρεται μεγάλη ευθύνη απέναντι στον Ελληνικό λαό και το έθνος για την παραπληροφόρηση την οποία έντεχνα χειρίζεστε μέσα από δημοσιεύματα στον τύπο και άλλου .


Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΥΡΙΕ ΜΙΧΑ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΦΕΚ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΤΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΦΟΡΟΥΜ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΑΓΝΟΕΙΤΕ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ

ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ: https://www.defence-point.gr

Για κάποιον «μαγικό» λόγο ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ για την αξιοποίηση των υδρογονανθράκων, μια κατάσταση που πλέον δεν είναι δυνατό να περιγραφεί απλά ως αμέλεια ή αδιαφορία. Όλα δείχνουν ότι πρόκειται για μια απολύτως ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ πολιτική που υπηρετείται σταθερά από ΟΛΑ τα κόμματα εξουσίας. Αυτό και μόνο παραπέμπει στην εξυπηρέτηση επιχειρηματικών συμφερόντων, με παράλληλη ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ για τα συμφέροντα του ελληνικού λαού και της χώρας.

Η πολιτική αυτή υπηρετείται είτε μέσω της σκόπιμης κωλυσιεργίας στη διεκπεραίωση των γραφειοκρατικών διαδικασιών, είτε με την καταχρηστική αξιοποίηση του προσχήματος των περιβαλλοντικών επιπτώσεων, αλλά και της προτεραιότητας της χώρας να αποτελέσει τον… πρωταθλητή της Ευρώπης, επιτυγχάνοντας «μηδενικό αποτύπωμα» στις εκπομπές άνθρακα.






















ΠΗΓΗ: https://spiridondimopoulosesy.wordpress.com/2021/05/11/%cf%85%ce%b4%cf%81%ce%bf%ce%b3%ce%bf%ce%bd%ce%ac%ce%bd%ce%b8%cf%81%ce%b1%ce%ba%ce%b5%cf%82-%cf%84%ce%bf-%ce%b5%ce%bd%ce%b5%cf%81%ce%b3%ce%b5%ce%b9%ce%b1%ce%ba%cf%8c-%ce%bc%ce%ad%ce%bb%ce%bb%ce%bf/?fbclid=IwAR2DYslG86q8zs8CikO0HV0mlOfp0KWRZ3WS3lwruAtV65nAVtMgRdEDOWA
Νεότερη Παλαιότερη